Urbán Sokktusa

2010.08.10. 15:38

 

Kisebb sikert könyvelhetek el. A Szervektől nekem... hát ritka az ilyen :) Hivatkozván egy korábbi posztomra, melyben meg nem értett tüdő-aktivistaként bírálom a nyílt helyen történő dohányzást és annak káros hatásait a rásebagózó (értsd: nemdohányzó) népességre, véleményemmel úgy látszik nem maradtam egyedül:

"A Fővárosi Közgyűlés két hónapja döntött arról, hogy tilos lesz dohányozni az önkormányzat kezelésében álló 72 budapesti aluljáróban, az erről szóló szabályozás csütörtökön lép életbe. A Fővárosi Közterület-fenntartó ezért a dohányzási tilalomra figyelmeztető táblákat helyez el az aluljárók és a metrók kijáratainál, a bejáratoknál pedig csikktartókat szerelnek fel." 

Dohányzást tiltó matrica az aluljáróban

 

És ha már itt tartunk, van még pár ötletem az "aluljáró" és dolgozó állampolgár további stresszmentesítésére. Bár eme fikciók megvalósításához valószínűleg bizonyos erőforrások átcsoportosítására lenne szükség - egyéb probálkozás csak szimpla tünetkezelés volna -, egy próbát megér. Íme:

 

 

A hugyfolt-kerülgetés, a pofán-kiabálás, a "márismerematrükköt" és a betyáros alomszag a teljesség igénye nélkül az urbán sokktusa különszámait képezik. A napi uszkve két edzést (egy reggeli és egy délutáni) minden rossz utóérzés nélkül ki tudnám hagyni...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fxxktm.blog.hu/api/trackback/id/tr102212521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása