X-massza

2009.12.23. 22:57

 

Ajándékok!? Pláza! - "Isten neve a gyermekek szívében és ajkán..." Emberhalmazokat cselezek ki, 564-szerre sem üt a gyalog, csak kitér és olajozottan cikázik. Isten útjai kifürkészhetetlenek! Úr legyen a talpán, ki átlátja, alulprogramozott szolgái merre tartanak. Ejnye, hisz a nép továbbra sem  közlekedik jól (had reklámozzam kicsit:Hülye Járások...)! Fogyatékuk mellett, már járdányi erejük sincs.

Itthon, miközben a kincskeresés fáradalmait pihenem ki, elgondolkozom, miért is ez az egész. Mert valakik leírták, hogy volt, mint volt. Nem vonom kétségbe, de akkor is egy vastag, nyomott használati útmutató az, amit kezemben tarthatok. Eretnek! Maguk meg ehetnek! Mert más üdvözítés, megtérés és "lásscsodát" nincs! Ez az emberből fakad úgyis. Akinek kell, járjon eszerint.

Az elbizniszelődést (levédtem, ne használd!) kifejteni most nem fogom, mindenki annyit ért ebből, amennyit. Amúgy meg poliuretán harci-jézuska többfunkciós imalézerrel, öntött robbanó boroshordó és vállról indítható halvető kiegészítőkkel...

Azért jó. Mert együtt a család. 24-én ez a része van együtt, 25-én az, 26-án amaz. De nem baj, mert ez így szokott lenni. Este vacsora (utána még vagy háromszor), majd csomagolópapír-gyalázás. Tudom, hogy már megvettem magamnak novemberben, tudom, hogy nincs benne 1:1-es Ferrari, tudom... De mégis ott van. Beleöntve, közétéve, alácsavarozva, ráragasztva... kicsi öröm... kicsi fájdalom... Remélem, tetszik!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fxxktm.blog.hu/api/trackback/id/tr291619323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.12.28. 18:53:25

'..Mert valakik leírták, hogy volt, mint volt. Nem vonom kétségbe, de akkor is egy vastag, nyomott használati útmutató az, amit kezemben tarthatok...'

Jól teszed. Ne légy krisztmasz-tagadó! Igenis megtörtént, és pont annyian haltak meg, pont! Érted is fiam... Érted?

fxxkthemedia · http://fxxktm.blog.hu/ 2009.12.29. 16:31:18

@kutya_zzr: uram, igen, uram! most értem vagy értem?
süti beállítások módosítása