Fogom az anyagot, beáztatom alkoholba, majd lassan melegíteni kezdem. Figyelem, ahogyan a cucc felázik és szétterjedve felkúszik a tiszta vegyszer felszínére. Lepárlom és kiszárítom. Így kapom meg a belépőjegyem - elnézve a mennyiséget inkább négyéves bérletem -  vándervörldbe.

Nem szarozom, már kanalazom, és lövöm is az első dózist. Vénámból visszaszippantok egy kis  hemoglobint a fecskendőbe, és ütközésig tolom az egész löketet. Érzem, ahogy átjár, eléri minden porcikámat, ellazulok és próbálok eggyéválni a kódolt érzéssel... bassza meg, ez  szintetikus hazugság! Ekkor eszmélek fel: egy választási kampány-szópólapot olvasok, s bármennyire is simogatja a lelkemet, végül csak egy kamu-utópiát kapok.

 

Csökentjük a gázárakat, jövedelmetek a másfélszeresét éri majd, az ÁFÁ-t leássuk a magmáig... Ugyanezek a herenyalogatóan kellemes hízelgések álltak 4 évvel ezelőtt a "Vörös Hungária Luxushotel" prospektusán! Nem kell aggódni, a zsugori hoteltulajok és a kitartott szobafoglalók szívesen elárasztanak minket feláras szolgáltatásokkal. Csak tessék, all included: ÁFA-emelés, Ingatlanadó, Szolidaritási adó, EVA mértékének növelése, kórházak megszüntetése, energiaár-emelések, reálbér-csökkenés...

És újra terjesztik az anyagot. Ugyanúgy, rezzenéstelen arccal rakják dobozokba a fél dekáddal ezelőttről megmaradt Ígéret-cserjék mérgező terméseit kis füzetkékbe itatva. Fogyasszátok, szívjátok magatokba, engedjétek, hogy átvegye felettetek az irányítást! Majd kapcsolódjatok a központi nagy szervre, és hagyjátok, hogy kiszívjon belőletek mindent, míg végül úgy néztek ki, mint egy aszott, valaha gyümölcsnek nevezett, színezéktől foltos guar-paca!

Hát egy nagy lófaszt! Én nem! Remélem, Te sem! Lepattintom a tűt a henger végéről, nemzeti lobogót húzok rá, és büszkén mondom: Nem kell több drog, tiszta vagyok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fxxktm.blog.hu/api/trackback/id/tr591558341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása