Gypstrict 9

2009.10.01. 16:25


Hogy is mondjam? Hogy legyek politikaliag, emberileg korrekt és mondjam el úgy, hogy csak azt bántsam meg, akit érint?

Szerkesztői tipp: nem kötelező a cikket végigolvasni és az egészet egyben értelmezni! Sokkal egyszerűbb és fogyaszthatóbb, ha kiragadunk bizonyos részeket és ügyesen összeollózzuk saját szájízünk szerint. Ezt követően már mehet is sms-szavazásra egyestés panelproli felkelést szítva a cukormázas világ szabotőrei ellen.

Megnézvén a címben jelölt - szijáét meghazudtoló ügyességgel elrejtett - filmet, az első 20 perc engem rohadtul emlékeztetett valamire. Valamire, ami itteni, aktuális, érzem-látom-hallom-tapintom dolog... És itt jön a hatszor átfogalmazott passzus: A magyar társadalomban élő, különböző kultúrájú emberek  (na kik? ki ne mondd!) helyzete egymásügyközileg - de semmi rossz! Nincs rossz! A csirke NEM ment át az úton, és Nixon farka NEM szorult bele az madár hátuljába! Sose volt ügy!

Lények a lényeg. A földönkívüli tevékenységek: sínlopás, barakkbanélés, nőerőszakolás, rablás, gyilkosság ropiért, jogok követelése, nyavalygás, sírás-rívás és sértődöttség; minden ami egy erkölcsileg, szellemileg megrokkant társadalmi réteg visszataszító próbálkozása egy jobb életre. És nagy a hasonlóság...

Kérdés: El kell menniük a földönkívülieknek vagy nem? Ha el akarnak menni, menjenek, ha maradni akarnak, akkor annak ára van. Mi az ára? Munka, TB járulék, kölcsönös tisztelet, megfelelő mértékű beilleszkedés. Nem olyan nehéz, csak akarni kell. "Ne azt nézd, mit tehet az ország érted, hanem azt, hogy Te mit tehetsz az országért." Nyavalyogni könnyű, cselekedni erőfeszítésbe kerül. Amíg ezt nem tanulják meg az idegenek, addig nem is fog menni az együttélés.

 

Azért a pozitív oldalt is meg kell említenem: volt a történetben ügyes és képzett rovarmérnök, aki egyben bölcs vezetőnek bizonyult. A közös cél érdekében meg is tanult együttműködni az emberrel. Hát legyen így! Ha egy asztalhoz ülünk, tanuljunk meg késsel-villával enni...


 

A bejegyzés trackback címe:

https://fxxktm.blog.hu/api/trackback/id/tr731420866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PicúR · http://pici-r.freeblog.hu/ 2009.10.09. 13:58:01

Ezt olvastam egy másik fórumon....
"A probléma nem is abban rejtőzik, hogy egy kisebbség lélekszáma folyamatosan növekszik a többséghez képest."
" A gond az, hogy a kisebbség nem tud beilleszkedni az őt befogadó társadalomba, nem képes, és nem is akarja elsajátítani annak normáit."

Először is... ÁÁ miért is lenne gond? Nos nyilván a fenti szöveget író kedves munkatárs vagy jó sok pénzt tehet el eme "népcsoport" védelme érdekében ilyen formában... Vagy SOHA sem érte semmiféle atrocitás. A második mondat pedig...ha valami nem működik hát nem kell erőltetni. Nem is értem mit gondolnak egyesek, hisz nem sok időnek kell eltelnie ahhoz hogy saját kis országunkban minket magyarokat nevetnek majd "kisebbségnek" létszámunkra való tekintettel. :(
Véleményem szerinte szomorú ami ebben az országban folyik minden téren, szomorú hogy nincs egy egység, és ezek után hogy is lehetne rend?

fxxkthemedia · http://fxxktm.blog.hu/ 2009.10.12. 10:33:19

@PicúR: nem hiszem, hogy ez védelem lenne. a második passzus igaz is, mintahogy nálam is fontos kritérium.
vegyes hiba, a kormányzat és a "népcsoport" együttesen baxta el. helyre kell állítani rendet....egy másik kormány által;)
süti beállítások módosítása